Ons Team bestaat uit de volgende specialisten:

Gerke Dooijeweerd

Mijn naam is Gerke Dooijeweerd, als praktijkhouder al vele jaren werkzaam in de Praktijk. Onze praktijk staat voor een frisse, heldere en praktische aanpak. Ik vind het leuk en interessant om samen met u te kijken op welke manier we u, of uw kind het beste kunnen helpen.

Lees meer over Gerke...

Het is prettig om met elkaar in gesprek te zijn of met opdrachten, vragenlijsten, (rollen)spel en andere werkvormen er voor te zorgen dat de problemen binnen zo snel als mogelijk verminderen.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven 100 % tevredenheid na.

Naast mijn werk, hou ik van sporten: ik loop graag hard, tennis en body-pump op de sportschool. Daarnaast doe ik graag dingen samen met familie en vrienden.  Aangezien de hond ook dagelijks beweging nodig heeft, laat ik hem graag uit (tenzij het regent!).

Thuis heb ik 2 lieve kindjes en een leuk partner en ondeugende hond.

Naast een ruime ervaring en verschillende registraties, vind ik het leuk om met complexe problemen, met gezinnen en met trauma te werken.

Mijn naam is Willemijn Spruijt. Met veel enthousiasme werk ik nu een aantal jaren in deze praktijk. Ik ben gedreven om cliënten te helpen om met een passende behandeling klachten te laten verdwijnen of te laten verminderen. Dit doe ik door middel van onder andere oplossingsgerichte technieken, cognitieve gedragstherapie, het vergroten van vaardigheden en het bieden van handvatten, zoals emotieregulatie strategieën en opvoedingsadviezen.

Lees meer over Willemijn...

Mijn doel is cliënten zodanig te ondersteunen dat zij zelfstandig en met positieve energie in het leven staan.

Om zo effectief mogelijk hulp te kunnen bieden, betrek ik in overleg met de cliënt zijn/haar omgeving (denk aan school/familie/betrokken hulpverleners) omdat de verwachting is dat dit een langduriger effect heeft.

Naast de algemene therapieën heb ik mij verdiept in cognitieve gedragstherapie en weerbaarheidstraining (zowel individueel als in een groep).

Buiten mijn werk geniet ik van momenten samen met mijn familie en vrienden en sport ik graag. Met name hockeyen in een gezellig team doe ik met veel plezier.

Mijn naam  is Charlotte Cuijpers en ik werk als psycholoog met kinderen, volwassenen en gezinnen. Sinds enige tijd werk ik in onze fijne praktijk. Wat ik belangrijk vind in mijn therapieën is vertrouwen, écht luisteren, samen werken en in beweging komen. 

Lees meer over Charlotte...

Hierbij gebruik ik graag lichaamsgerichte technieken waarbij je ook letterlijk van je stoel af komt, zoals spelvormen, bewegingsvormen en ontspanningstechnieken.

Voor sommige kinderen, jongeren en zeker ook volwassenen is alleen praten niet voldoende.

Ik zal je uitdagen om, op jouw tempo, je angsten te overwinnen, je boosheid te uiten en je verdriet een plek te geven, zodat je met meer rust of zelfvertrouwen verder kan in het leven. Therapie is soms best hard werken, maar er gebeuren zo’n mooie dingen! Daarom haal ik ook zo veel plezier en voldoening uit dit werk.

 

Naast mijn werk ben ik iemand die zelf graag beweegt. Ik hou van wandelen, zwemmen en doe al jarenlang aan basketbal. De leukste sport die er is ;).

Naast zelf sporten train ik een jeugdteam en organiseer ik basketbal –speel- weken voor kinderen in Nijmegen.

Kinderen leren ontzettend veel in groepen, dit zie ik terug in mijn basketbalteam.

Daarom bieden we hier ook hele leerzame en leuke trainingen aan, die ik met veel plezier geef!

Mijn naam  is Ankie Broeks en ik werk als orthopedagoog met kinderen, jongeren, ouders en het hele gezin. Met veel plezier werk ik samen met mijn collega’s in deze praktijk. Voor mij zijn menselijkheid en puur zijn, belangrijke thema’s; zowel in mijn werk als privé.

Lees meer over Ankie...

Het betekent voor mij dat ieder mens er mag zijn zoals die is. Niemand is perfect of hoeft dat te zijn, want al die verschillen en imperfecties maakt ons juist zo mooi en uniek.

Vaak is naar therapie komen of in behandeling gaan best een spannende stap. Praten over de zorgen of moeilijkheden die er zijn, doe ik daarom vanuit begrip en compassie. Samen kunnen we dan kijken wat gaat helpen om weer beter in je vel te komen zitten en hoe je beter met moeilijke dingen kan omgaan.

Buiten mijn werk geniet ik van momenten samen met mijn familie en vrienden. Ik ben graag actief bezig door te gaan wandelen, turnen of dansen. Maar je kunt mij ook lekker op de bank vinden (of in de zon, als die er is;)) met een goed boek.

Mijn naam is Leonie Sijtsma en ik werk als orthopedagoog met kinderen, jongeren en hun systeem. In mijn visie is ieder mens uniek. In je leven bewandel je een eigen weg met bijzondere, fijne en lastige momenten.

Lees meer over Leonie...

Iedereen maakt wel eens een lastige situatie of periode mee en het is de kunst om hiermee om te leren gaan. Ik vind het belangrijk om met een positieve instelling, respect, geduld en betrokkenheid samen te kijken wat jou, je kind of je gezin kan helpen om zelf (of samen met elkaar) weer verder te kunnen.

Hulp zoeken kan best een spannende stap zijn. Soms heb je zelf een hulpvraag, maar het kan ook zijn dat deze vraag van ouders of school komt. Ik vind het belangrijk dat je je bij mij op je gemak voelt. Samen proberen we dan oplossingen te bedenken voor dingen die lastig zijn of je dwars zitten, maar kijken we ook naar jouw krachten en mogelijkheden. Hierbij zoek ik een vorm die bij jou past.

Naast mijn werk vind ik het heel fijn om met familie en vrienden te zijn om te kletsen of een spelletje te spelen. Ook maak ik graag muziek en vind ik het heerlijk om buiten te zijn. Ik sport dan ook buiten (survivallen) en maak graag een wandeling in het bos.

Mijn naam is Shiffrah Schijvens. Met veel plezier en passie werk ik in deze praktijk met kinderen, gezinnen en volwassenen. In mijn werk vind ik het belangrijk om zo optimaal mogelijk aan te sluiten bij de kinderen, ouders en jongeren met wie ik samen werk. Ik kijk samen met hen wat belangrijk is in hun leven en in hun omgeving.

Lees meer over Shiffrah...

Ik heb mij verdiept in de positieve psychologie en cognitieve gedragstherapie. Tijdens de behandeling vind ik het belangrijk om deze niet enkel op de klachten te richten, maar ook om samen met de cliënt te kijken naar wat er wél goed gaat en wat zijn of haar sterke kanten zijn.  Samen kijk ik met jou wat bij jou past. Deze benadering zorgt vaak voor ontwikkeling en groei op de lange termijn, waarbij zelfvertrouwen en je eigen welbevinden centraal staan. Daarbij vind ik het als behandelaar belangrijk dat we samenwerken en dat er uiteraard vertrouwen is.

Mijn vrije tijd breng ik graag met vrienden en familie door. Daarnaast houd ik van reizen, een potje hockey op de zondag en een wandeling in de natuur.

Corona update juni

Beste allemaal,  

We hebben onze informatie over de corona maatregelen weer bijgewerkt. Gebruik onderstaande knop.