Skip to main content

Ons Team bestaat uit de volgende specialisten:

Gerke Dooijeweerd

Mijn naam is Gerke Dooijeweerd, als praktijkhouder al vele jaren werkzaam in de Praktijk. Onze praktijk staat voor een frisse, heldere en praktische aanpak. Ik vind het leuk en interessant om samen met u te kijken op welke manier we u, of uw kind het beste kunnen helpen.

Lees meer over Gerke...

Het is prettig om met elkaar in gesprek te zijn of met opdrachten, vragenlijsten, (rollen)spel en andere werkvormen er voor te zorgen dat de problemen binnen zo snel als mogelijk verminderen.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven 100 % tevredenheid na.

Naast mijn werk, hou ik van sporten: ik loop graag hard, tennis en body-pump op de sportschool. Daarnaast doe ik graag dingen samen met familie en vrienden.  Aangezien de hond ook dagelijks beweging nodig heeft, laat ik hem graag uit (tenzij het regent!).

Thuis heb ik 2 lieve kindjes en een leuk partner en ondeugende hond.

Naast een ruime ervaring en verschillende registraties, vind ik het leuk om met complexe problemen, met gezinnen en met trauma te werken.

Mijn naam  is Charlotte Cuijpers en ik werk als psycholoog met kinderen, volwassenen en gezinnen. Sinds enige tijd werk ik in onze fijne praktijk. Wat ik belangrijk vind in mijn therapieën is vertrouwen, écht luisteren, samen werken en in beweging komen. 

Lees meer over Charlotte...

Hierbij gebruik ik graag lichaamsgerichte technieken waarbij je ook letterlijk van je stoel af komt, zoals spelvormen, bewegingsvormen en ontspanningstechnieken.

Voor sommige kinderen, jongeren en zeker ook volwassenen is alleen praten niet voldoende.

Ik zal je uitdagen om, op jouw tempo, je angsten te overwinnen, je boosheid te uiten en je verdriet een plek te geven, zodat je met meer rust of zelfvertrouwen verder kan in het leven. Therapie is soms best hard werken, maar er gebeuren zo’n mooie dingen! Daarom haal ik ook zo veel plezier en voldoening uit dit werk.

 

Naast mijn werk ben ik iemand die zelf graag beweegt. Ik hou van wandelen, zwemmen en doe al jarenlang aan basketbal. De leukste sport die er is ;).

Naast zelf sporten train ik een jeugdteam en organiseer ik basketbal –speel- weken voor kinderen in Nijmegen.

Kinderen leren ontzettend veel in groepen, dit zie ik terug in mijn basketbalteam.

Daarom bieden we hier ook hele leerzame en leuke trainingen aan, die ik met veel plezier geef!

Mijn naam  is Ankie Broeks en ik werk als orthopedagoog met kinderen, jongeren, ouders en het hele gezin. Met veel plezier werk ik samen met mijn collega’s in deze praktijk. Voor mij zijn menselijkheid en puur zijn, belangrijke thema’s; zowel in mijn werk als privé.

Lees meer over Ankie...

Het betekent voor mij dat ieder mens er mag zijn zoals die is. Niemand is perfect of hoeft dat te zijn, want al die verschillen en imperfecties maakt ons juist zo mooi en uniek.

Vaak is naar therapie komen of in behandeling gaan best een spannende stap. Praten over de zorgen of moeilijkheden die er zijn, doe ik daarom vanuit begrip en compassie. Samen kunnen we dan kijken wat gaat helpen om weer beter in je vel te komen zitten en hoe je beter met moeilijke dingen kan omgaan.

Buiten mijn werk geniet ik van momenten samen met mijn familie en vrienden. Ik ben graag actief bezig door te gaan wandelen, turnen of dansen. Maar je kunt mij ook lekker op de bank vinden (of in de zon, als die er is;)) met een goed boek.

Mijn naam is Leonie Sijtsma en ik werk als orthopedagoog met kinderen, jongeren en hun systeem. In mijn visie is ieder mens uniek. In je leven bewandel je een eigen weg met bijzondere, fijne en lastige momenten.

Lees meer over Leonie...

Iedereen maakt wel eens een lastige situatie of periode mee en het is de kunst om hiermee om te leren gaan. Ik vind het belangrijk om met een positieve instelling, respect, geduld en betrokkenheid samen te kijken wat jou, je kind of je gezin kan helpen om zelf (of samen met elkaar) weer verder te kunnen.

Hulp zoeken kan best een spannende stap zijn. Soms heb je zelf een hulpvraag, maar het kan ook zijn dat deze vraag van ouders of school komt. Ik vind het belangrijk dat je je bij mij op je gemak voelt. Samen proberen we dan oplossingen te bedenken voor dingen die lastig zijn of je dwars zitten, maar kijken we ook naar jouw krachten en mogelijkheden. Hierbij zoek ik een vorm die bij jou past.

Naast mijn werk vind ik het heel fijn om met familie en vrienden te zijn om te kletsen of een spelletje te spelen. Ook maak ik graag muziek en vind ik het heerlijk om buiten te zijn. Ik sport dan ook buiten (survivallen) en maak graag een wandeling in het bos.

Mijn naam is Shiffrah Schijvens. Met veel plezier en passie werk ik in deze praktijk met kinderen, gezinnen en volwassenen. In mijn werk vind ik het belangrijk om zo optimaal mogelijk aan te sluiten bij de kinderen, ouders en jongeren met wie ik samen werk. Ik kijk samen met hen wat belangrijk is in hun leven en in hun omgeving.

Lees meer over Shiffrah...

Ik heb mij verdiept in de positieve psychologie en cognitieve gedragstherapie. Tijdens de behandeling vind ik het belangrijk om deze niet enkel op de klachten te richten, maar ook om samen met de cliënt te kijken naar wat er wél goed gaat en wat zijn of haar sterke kanten zijn.  Samen kijk ik met jou wat bij jou past. Deze benadering zorgt vaak voor ontwikkeling en groei op de lange termijn, waarbij zelfvertrouwen en je eigen welbevinden centraal staan. Daarbij vind ik het als behandelaar belangrijk dat we samenwerken en dat er uiteraard vertrouwen is.

Mijn vrije tijd breng ik graag met vrienden en familie door. Daarnaast houd ik van reizen, een potje hockey op de zondag en een wandeling in de natuur.

Mijn naam is Anne van ’t Hullenaar en ik volg de master Orthopedagogiek aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ik ben vanaf september t/m mei stagiaire bij Psychologenpraktijk Dooijeweerd.

Lees meer over Anne...

Hiervoor heb ik de ALPO afgerond, dit is een combinatie van de pabo en de bachelor pedagogische wetenschappen. Door deze opleiding heb ik theoretische kennis opgedaan in combinatie met praktische ervaringen voor de klas. In mijn vrije tijd hockey ik bij Union, speel ik spelletjes, kook ik graag en spreek ik af met vrienden. Daarnaast werk ik bij een naschoolse opvang, waar ik met veel plezier kinderen begeleid. Mijn stagedagen zijn dinsdag, woensdag en vrijdag. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Mijn naam is Renske ter Maat en ik werk met veel plezier als orthopedagoog met kinderen, jongeren, volwassenen en hun omgeving in deze praktijk. Ik vind het belangrijk om aan te sluiten en een veilige sfeer te creëren.

Lees meer over Renske...

Ik zie een onderzoek of behandeling als een samenwerking: jij kent jouw eigen situatie het beste en je hebt alles in je om het op te lossen. Ik gebruik verschillende methoden en werkvormen om je te helpen in dat proces: soms zoeken we uit waar de klachten vandaan komen, een andere keer gaan we praktisch aan de slag of doen we oefeningen. Samen bekijken we welke sterke kanten je hebt die je daarbij kunt gebruiken. En omdat het soms hard werken is maak ik ook ruimte voor een beetje humor.

Ook vind ik het belangrijk om te bekijken hoe anderen, zoals je ouders, school of partner, je kunnen ondersteunen. Je bent namelijk onderdeel van je omgeving. Door de steun van de omgeving zijn veranderingen gemakkelijker te bereiken en langer vol te houden.

Naast mijn werk dans en wandel ik graag. Ook geniet ik van samenzijn met vrienden en familie, werk ik graag in mijn tuin en leer ik te fotograferen.

Mijn naam is Leanne Roerade. Ik werk als orthopedagoog binnen de praktijk. Een belangrijke kernwaarde voor mij is een prettige samenwerking om te zoeken naar een oplossing voor de klachten.

Lees meer over Leanne...

Het doel is om in het dagelijks leven beter te kunnen functioneren. Met meer zelfvertrouwen, minder klachten, meer rust of meer acceptatie. Hierbij is uitgaan van eigen krachten en samenwerking met het netwerk essentieel. Ik zal handelings- en oplossingsgerichte technieken inzetten die helpend zijn in de weg naar het doel.

Naast orthopedagoog werk ik ook als leerkracht in het basisonderwijs. Hierdoor heb ik ervaring met opvoedkundige vraagstukken en leerproblematieken. In mijn vrije tijd sport ik graag. Zo ben ik in de avond vaak te vinden in de sportschool voor een crossfit of yoga les. Verder geniet ik ook van een etentje met vrienden en familie.

Mijn naam is Kristel Severin, ik ben met veel enthousiasme aan het werk als systeemtherapeut binnen de praktijk. Met veel plezier werk ik met de gezinnen die aangemeld worden.

Lees meer over Kristel...

Graag onderzoek ik samen met de gezinnen waar hun krachten liggen en hoe ze elkaar kunnen ondersteunen maar ook hebben we aandacht voor dat wat om herstel vraagt. Ik geloof in de kracht van de onderlinge verbinding. Gezinnen laten ervaren dat ze samen tot een oplossing kunnen komen zie ik als mijn missie.

Thuis ben ik gezegend met mijn lieve man, drie dochters en hond. Veel van mijn vrije tijd besteed ik dan ook met mijn gezin. Daarnaast ben ik ook graag samen met vriendinnen, tuinier en wandel ik graag en trek ik me graag terug met een goed boek.

Ik heb ruime ervaring in het werken met gezinnen. Ik heb me erg laten inspireren door de hechtingsgerichte theorieën waar verbinding een belangrijk uitgangspunt is maar geloof daarbinnen ook erg in het belang van autonomie.