Ons Team bestaat uit de volgende specialisten:

Gerke Dooijeweerd

Mijn naam is Gerke Dooijeweerd, als praktijkhouder al vele jaren werkzaam in de Praktijk. Onze praktijk staat voor een frisse, heldere en praktische aanpak. Ik vind het leuk en interessant om samen met u te kijken op welke manier we u, of uw kind het beste kunnen helpen.

Lees meer over Gerke...

Het is prettig om met elkaar in gesprek te zijn of met opdrachten, vragenlijsten, (rollen)spel en andere werkvormen er voor te zorgen dat de problemen binnen zo snel als mogelijk verminderen.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven 100 % tevredenheid na.

Naast mijn werk, hou ik van sporten: ik loop graag hard, tennis en body-pump op de sportschool. Daarnaast doe ik graag dingen samen met familie en vrienden.  Aangezien de hond ook dagelijks beweging nodig heeft, laat ik hem graag uit (tenzij het regent!).

Thuis heb ik 2 lieve kindjes en een leuk partner en ondeugende hond.

Naast een ruime ervaring en verschillende registraties, vind ik het leuk om met complexe problemen, met gezinnen en met trauma te werken.

Mijn naam is Willemijn Spruijt. Met veel enthousiasme werk ik nu een aantal jaren in deze praktijk. Ik ben gedreven om cliënten te helpen om met een passende behandeling klachten te laten verdwijnen of te laten verminderen. Dit doe ik door middel van onder andere oplossingsgerichte technieken, cognitieve gedragstherapie, het vergroten van vaardigheden en het bieden van handvatten, zoals emotieregulatie strategieën en opvoedingsadviezen.

Lees meer over Willemijn...

Mijn doel is cliënten zodanig te ondersteunen dat zij zelfstandig en met positieve energie in het leven staan.

Om zo effectief mogelijk hulp te kunnen bieden, betrek ik in overleg met de cliënt zijn/haar omgeving (denk aan school/familie/betrokken hulpverleners) omdat de verwachting is dat dit een langduriger effect heeft.

Naast de algemene therapieën heb ik mij verdiept in cognitieve gedragstherapie en weerbaarheidstraining (zowel individueel als in een groep).

Buiten mijn werk geniet ik van momenten samen met mijn familie en vrienden en sport ik graag. Met name hockeyen in een gezellig team doe ik met veel plezier.

Mijn naam  is Charlotte Cuijpers en ik werk als psycholoog met kinderen, volwassenen en gezinnen. Sinds enige tijd werk ik in onze fijne praktijk. Wat ik belangrijk vind in mijn therapieën is vertrouwen, écht luisteren, samen werken en in beweging komen. 

Lees meer over Charlotte...

Hierbij gebruik ik graag lichaamsgerichte technieken waarbij je ook letterlijk van je stoel af komt, zoals spelvormen, bewegingsvormen en ontspanningstechnieken.

Voor sommige kinderen, jongeren en zeker ook volwassenen is alleen praten niet voldoende.

Ik zal je uitdagen om, op jouw tempo, je angsten te overwinnen, je boosheid te uiten en je verdriet een plek te geven, zodat je met meer rust of zelfvertrouwen verder kan in het leven. Therapie is soms best hard werken, maar er gebeuren zo’n mooie dingen! Daarom haal ik ook zo veel plezier en voldoening uit dit werk.

 

Naast mijn werk ben ik iemand die zelf graag beweegt. Ik hou van wandelen, zwemmen en doe al jarenlang aan basketbal. De leukste sport die er is ;).

Naast zelf sporten train ik een jeugdteam en organiseer ik basketbal –speel- weken voor kinderen in Nijmegen.

Kinderen leren ontzettend veel in groepen, dit zie ik terug in mijn basketbalteam.

Daarom bieden we hier ook hele leerzame en leuke trainingen aan, die ik met veel plezier geef!

Mijn naam is Sanne Schipper en ik werk als orthopedagoog in deze fijne praktijk. Elke dag weer haal ik veel voldoening en energie uit het begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen in een bepaald ontwikkelingsproces. Ik vind het belangrijk om echt oog te hebben voor de persoon die tegenover mij zit en goed te luisteren naar wat de cliënt mij te vertellen heeft.

Lees meer over Sanne...

Ik ga graag samen op een oplossingsgerichte en positieve wijze aan de slag, zodat de cliënt met vertrouwen stappen kan zetten en binnen afzienbare tijd zelfstandig verder kan. Aan de hand van gesprekken, opdrachten, spel en andere werkvormen proberen we samen oplossingen te vinden voor de klachten. Daarnaast vind ik het belangrijk om in samenspraak met de cliënt ook de sociale omgeving (zoals familie, school, hulpverleners etc.) te betrekken bij het hulpverleningsproces, omdat ik ervan overtuigd ben dat zij van onschatbare waarde kunnen zijn.

Naast mijn werk spendeer ik vrije momenten het liefst met vrienden en familie. Daarnaast vind ik het leuk om te koken en te bakken, tennis en ski ik graag en houd ik van reizen. Tot slot ben ik ook nog als vrijwilliger betrokken bij de organisatie Defence for Children.

Mijn naam is Rianne Roes. In de praktijk werk ik als systeemtherapeut en orthopedagoog. Ik vind het prettig om met kinderen en hun ouder(s) en het systeem er om heen samen te werken. Als systeemtherapeut kijk ik naar het kind, maar ook het geheel er om heen.

Lees meer over Rianne...

Ik begeleid graag ouder(s) en kinderen samen in de taak van de opvoeding en hoe zij met elkaar omgaan. Voor zowel ouder(s), als het kind is het fijn om dit met elkaar te bespreken.

Als jullie als ouder(s), en of met je zoon of dochter bij mij komen, kijken we naar welke hulpvraag jullie hebben. Ik zie dit zelf altijd als een soort trechter vorm. We bespreken veel met elkaar en van daaruit kijken we hoe de verschillende dingen met elkaar te maken hebben. Vaak geeft dit al veel inzicht en komt verandering daardoor ook al op gang. Het is altijd fantastisch om dit samen met ouder(s) en of hun kind(eren) samen te doen.

Naast mijn werk hou ik van lekker eten en drinken, bezoek ik in de zomer graag festivals en kan ik ontzettend genieten van een goed boek. En ik vind squash ook heel erg leuk.. Thuis heb ik een lieve man en samen hebben we een zoontje.

Mijn naam  is Ankie Broeks en ik werk als orthopedagoog met kinderen, jongeren, ouders en het hele gezin. Met veel plezier werk ik samen met mijn collega’s in deze praktijk. Voor mij zijn menselijkheid en puur zijn, belangrijke thema’s; zowel in mijn werk als privé.

Lees meer over Ankie...

Het betekent voor mij dat ieder mens er mag zijn zoals die is. Niemand is perfect of hoeft dat te zijn, want al die verschillen en imperfecties maakt ons juist zo mooi en uniek.

Vaak is naar therapie komen of in behandeling gaan best een spannende stap. Praten over de zorgen of moeilijkheden die er zijn, doe ik daarom vanuit begrip en compassie. Samen kunnen we dan kijken wat gaat helpen om weer beter in je vel te komen zitten en hoe je beter met moeilijke dingen kan omgaan.

Buiten mijn werk geniet ik van momenten samen met mijn familie en vrienden. Ik ben graag actief bezig door te gaan wandelen, turnen of dansen. Maar je kunt mij ook lekker op de bank vinden (of in de zon, als die er is;)) met een goed boek.

Hallo, mijn naam is Sylvie Bastiaanssen en ik ben als psychologe werkzaam binnen deze fijne praktijk. Ik werk met kinderen, jeugdigen en volwassenen en hierbij vind ik het belangrijk om eerst écht contact te maken, op een rustig tempo samen te onderzoeken wat er speelt en vervolgens samen te kijken hoe je het beste met bepaalde moeilijkheden om kan gaan.

Lees meer over Sylvie...

Ik zoek de kracht(en) in jou en probeer van daaruit te werken! Ik vind het belangrijk om zo veel mogelijk vanuit mijn hart te werken, maar natuurlijk in combinatie met bewezen effectieve behandelmethoden. Ik ben voorstander van mindfulness (ook een bewezen effectieve methode) en pas dit ook graag toe in therapie. Vaak zit de sleutel al in het accepteren dat iets moeilijk is en in het niet meer verzetten hiertegen.

Daarnaast vind ik het ook leuk om creatief te werken: zelf schilder en teken ik ook graag en het is ook leuk om op andere manieren te werken dan enkel praten! Maar natuurlijk bekijken we welke manier bij jou persoonlijk past.

Buiten mijn werk ben ik het liefste in de natuur aan het wandelen of met een backpack op reis, de wereld ontdekken, want die is prachtig!

Corona update 4 mei

Beste allemaal,  

We hebben onze informatie over de corona maatregelen bijgewerkt. Gebruik onderstaande knop.

WhatsApp WhatsApp bericht