Beste allemaal,

We hopen vooral dat het goed met jullie gaat. Dat jij zelf en je naasten in goede gezondheid zijn en dat het een beetje lukt om met alle nieuwe regels en veranderingen om te gaan…. Ondertussen raken we er meer aan gewend, maar gaat het ons ook steeds zwaarder vallen op thuis te zijn, (soms) thuis te werken en onze dierbaren te moeten missen…

De afgelopen weken hebben we bijna alle afspraken kunnen laten doorgaan, door met jullie te bellen of te beeldbellen. Een nieuwe ervaring voor ons allemaal…, maar ook fijn om terug te horen dat het voor iedereen als heel prettig wordt ervaren dat we dit zo doen!

De afspraken t/m 31 mei  zullen dan ook telefonisch of via beeld-bellen plaats vinden.

De behandelaar belt (of beeld-bellen) op het afgesproken tijdstip van de behandeling.  Tevens helpen we jullie ook met thuis-opdrachten of een on-line modules. Cliënten die in de komende weken een afspraak hebben staan, hebben we al benaderd of zullen we daarvoor persoonlijk benaderen.

Een enkele afspraak die echt noodzakelijk is, laten we door gaan op de praktijk in Groessen. We willen goed voor jullie zorgen en ook voor elkaar als behandelteam van deze praktijk.

Ben je nieuw? Ook dan kun je je gewoon aanmelden voor een kennismaking en intake. Die zal in de meeste gevallen dan ook telefonisch of via beeldbellen zijn, maar op die manier maken we toch graag een start! Het zal allemaal wat anders gaan, maar zo proberen wij toch de zorg te continueren. Tevens wensen we jullie allemaal sterkte: zorg goed voor elkaar, voor je zelf en in je naaste omgeving. Laten we er samen voor zorgen dat we deze periode met elkaar goed doorkomen. Doe een beroep op ons , als je daarbij hulp nodig hebt!

Hartelijke groet, ook namens mijn gehele team
Gerke Dooijeweerd

WhatsApp WhatsApp bericht