Ons Team bestaat uit de volgende specialisten:

Gerke Dooijeweerd

Mijn naam is Gerke Dooijeweerd, als praktijkhouder al vele jaren werkzaam in de Praktijk. Onze praktijk staat voor een frisse, heldere en praktische aanpak. Ik vind het leuk en interessant om samen met u te kijken op welke manier we u, of uw kind het beste kunnen helpen.

Lees meer over Gerke...

Het is prettig om met elkaar in gesprek te zijn of met opdrachten, vragenlijsten, (rollen)spel en andere werkvormen er voor te zorgen dat de problemen binnen zo snel als mogelijk verminderen.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven 100 % tevredenheid na.

Naast mijn werk, hou ik van sporten: ik loop graag hard, tennis en body-pump op de sportschool. Daarnaast doe ik graag dingen samen met familie en vrienden.  Aangezien de hond ook dagelijks beweging nodig heeft, laat ik hem graag uit (tenzij het regent!).

Thuis heb ik 2 lieve kindjes en een leuk partner en ondeugende hond.

Naast een ruime ervaring en verschillende registraties, vind ik het leuk om met complexe problemen, met gezinnen en met trauma te werken.

Annelies Tim

Mijn naam is Annelies Tim (Orthopedagoog en Kinder- en Jeugdpsycholoog i.o.). Al een aantal jaar ben ik werkzaam in deze fijne praktijk! Het werken met kinderen, pubers en volwassenen vind ik elke dag een plezier. Mijn streven is een effectieve hulpverlening, waarbij jij zo lang als nodig en zo kort als kan, hulp geboden krijgt.

Lees meer over Annelies...

Ik kijk graag samen met jou naar de klachten, de mogelijkheden en de oplossingen. Met name het adviseren van kleine veranderingen, die een groot verschil kunnen maken in de situatie, zorgen ervoor dat ik dit werk met ontzettend veel plezier doe!

Tevens ben ik ook moeder van mijn lieve dochtertje. Het moederschap heeft een extra dimensie in mijn werk gegeven: opvoeden en het kind zo goed mogelijk ontplooien is nog zo makkelijk niet. De zorgen die je als moeder/vader kan hebben over je kind; dat (h)erken ik nu des te meer!

Mijn positieve eigenschappen zijn: lief, rustig, betrokken en benaderbaar. Verder vind ik het leuk om te sporten (voetballen), te koken en uitstapjes te maken met mijn vriend, dochter en vriendinnen.

Geraldine van Krimpen

Mijn naam is Geraldine van Krimpen (K&J psycholoog, Gz-psycholoog). Ik werk alweer een aantal jaar met heel veel plezier in de praktijk! Ik ben enthousiast en vind het fijn om kinderen, jongeren en volwassenen te kunnen helpen. Belangrijk voor mij is om samen met een cliënt op een oplossingsgerichte en positieve manier aan het werk te gaan, waarbij je je gehoord en gesteund voelt en ervoor te zorgen dat iemand (binnen afzienbare tijd) zonder hulp weer verder kan.

Lees meer over Geraldine...

Dit door middel van gesprekken en opdrachten afgestemd op de leeftijd, persoon en situatie. Ook geef ik al een aantal jaar de weerbaarheidstraining ‘Kom maar op, ik ben top’ en de !Jes training voor kinderen van gescheiden ouders.De afwisseling in leeftijd en problematiek als de combinatie van individuele en groepsbehandelingen maken het werk uitdagend en zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is. Ik krijg nog steeds elke dag energie van mijn werk!

Ik vind het belangrijk om me naast mijn werk in de praktijk te blijven ontwikkelen en heb me de afgelopen jaren in verschillende thema’s verdiept waaronder scheidingscasussen, trauma, dyscalculie,  obesitas en de online hulpverlening. Het spreekt mij aan om het praktische en theoretische met elkaar te combineren en op deze manier de nieuwste ontwikkelingen in de praktijk te kunnen toepassen en gebruiken.

In mijn vrije tijd hockey ik, loop hard, doe aan bootcampen en ik kook graag voor vrienden en familie. Een andere passie is reizen.

Mijn naam is Joke van Zijtveld, in de praktijk werk ik als gezins- systeemtherapeut. Ik vind het prettig om met kinderen- en ouder(s), en hun gezin samen te werken. Ik begeleid graag ouder(s) en kinderen bij de klus van het opvoeden en de onderlinge communicatie. Soms kunnen dan een paar gesprekken helpend zijn, om het weer fijn te hebben samen.

Lees meer over Joke...

Ik geloof er in dat ieder mens respect en erkenning van zichzelf en de ander nodig heeft om met klachten en lastige situaties die in een gezin kunnen spelen aan de slag te kunnen gaan. Daarnaast werk ik met volwassenen en volg daarin ook deze manier van samenwerken.  

Voorbeeldfiguren in mijn leven zijn met name kinderen, vanwege hun heldere manier van communiceren. Hun non- en verbale taal is een spiegel voor ons volwassenen. Mijn overtuiging is dan ook: als we durven het nieuwsgierige, niet oordelende en openhartige kind in ons een waardige plek te geven, is dat een verrijking voor ons leven van alledag.

Samen met mijn partner heb ik drie tienerkinderen, wat betekent dat ik thuis veel kan oefenen met de rollen van ouder- en partnerschap ;).

In mijn vrije tijd sport ik veel (bootcamp, hardlopen, steppen), speel ik saxofoon, eet ik graag met vrienden en doe ik vrijwilligerswerk met kinderen.

Mijn naam is Willemijn Spruijt. Met veel enthousiasme werk ik nu een aantal jaren in deze praktijk. Ik ben gedreven om cliënten te helpen om met een passende behandeling klachten te laten verdwijnen of te laten verminderen. Dit doe ik door middel van onder andere oplossingsgerichte technieken, cognitieve gedragstherapie, het vergroten van vaardigheden en het bieden van handvatten, zoals emotieregulatie strategieën en opvoedingsadviezen.

Lees meer over Willemijn...

Mijn doel is cliënten zodanig te ondersteunen dat zij zelfstandig en met positieve energie in het leven staan.

Om zo effectief mogelijk hulp te kunnen bieden, betrek ik in overleg met de cliënt zijn/haar omgeving (denk aan school/familie/betrokken hulpverleners) omdat de verwachting is dat dit een langduriger effect heeft.

Naast de algemene therapieën heb ik mij verdiept in cognitieve gedragstherapie en weerbaarheidstraining (zowel individueel als in een groep).

Buiten mijn werk geniet ik van momenten samen met mijn familie en vrienden en sport ik graag. Met name hockeyen in een gezellig team doe ik met veel plezier.

Mijn naam  is Charlotte Cuijpers en ik werk als psycholoog met kinderen, volwassenen en gezinnen. Sinds enige tijd werk ik in onze fijne praktijk. Wat ik belangrijk vind in mijn therapieën is vertrouwen, écht luisteren, samen werken en in beweging komen. 

Lees meer over Charlotte...

Hierbij gebruik ik graag lichaamsgerichte technieken waarbij je ook letterlijk van je stoel af komt, zoals spelvormen, bewegingsvormen en ontspanningstechnieken.

Voor sommige kinderen, jongeren en zeker ook volwassenen is alleen praten niet voldoende.

Ik zal je uitdagen om, op jouw tempo, je angsten te overwinnen, je boosheid te uiten en je verdriet een plek te geven, zodat je met meer rust of zelfvertrouwen verder kan in het leven. Therapie is soms best hard werken, maar er gebeuren zo’n mooie dingen! Daarom haal ik ook zo veel plezier en voldoening uit dit werk.

 

Naast mijn werk ben ik iemand die zelf graag beweegt. Ik hou van wandelen, zwemmen en doe al jarenlang aan basketbal. De leukste sport die er is ;).

Naast zelf sporten train ik een jeugdteam en organiseer ik basketbal –speel- weken voor kinderen in Nijmegen.

Kinderen leren ontzettend veel in groepen, dit zie ik terug in mijn basketbalteam.

Daarom bieden we hier ook hele leerzame en leuke trainingen aan, die ik met veel plezier geef!

Psychologenpraktijk Dooijeweerd